ANNO12 is dé nieuwe zorgverzekeraar van Nederland.

“Onafhankelijk, eerlijk en sociaal bewogen. Wij
gaan terug naar de essentie van het verzekeren: het samen opvangen van financiële
risico’s, die u alleen niet kunt dragen.”

Postmen werd gevraagd om met een concept te komen voor een korte film waarin de ideeën van ANNO12 duidelijk naar voren komen. Zie hier het resultaat.


STER extra is nu ook direct beschikbaar in de nieuwe versie van de NPO app. Om dit bij adverteerders onder de aandacht te brengen maakten wij deze animatie. De film is verstuurd als videobrochure waarin een scherm is geïntegreerd. Zodra de kaart geopend wordt begint de film te spelen.

Regie: Jan de Wit
Camera: Geert van Schoot
2D en 3D animatie: Karel van Gelderen


Voor STER maakten we deze commercial. Om de link aan te geven tussen de commercial op TV en de interactiviteit met de STER Extra App.

Regie: Rino Gouw
Camera: Geert van Schoot
Licht: Floris Douwes
Styling: Henriëtte van Asch


De maakindustrie is een belangrijke motor van de Gelderse economie. Gelderland heeft circa 7000 maakbedrijven binnen haar grenzen, waaronder een aantal die op hun gebied wereldspelers zijn. Toch zijn veel maakbedrijven in Gelderland relatief onbekend, niet alleen bij het grote publiek, maar ook bij collega-ondernemers, overheden en onderwijs.

Makers van Gelderland wil daar verandering in brengen.

Deze film is onderdeel van de website.

Regie: Heleen Hummelen


In samenwerking met het Rotterdamse Bureau GB10 maakten we in december en januari de radio- en TV commercials voor Curves. Het 30 minuten fitness concept met 10.000 vestigingen wereldwijd. De commercials in UK en Spanje zijn nu te zien en te horen op TV en online. De Spaanse commercial is online al meer dan 280.000 keer bekeken.

Piekeren zit ons geluk enorm in de weg. Het boek ‘Veel geluk!’ is als een routekaart langs de meest beruchte piekeronderwerpen. De inspirerende en wetenschappelijk onderzochte inzichten in het boek halen je uit de negatieve spiraal en wijzen je de weg naar meer geluk.